Au confiscat zeci de metri cubi de lemn și au dat amenzi în zona Hălmagiu – Vârfurile

Sursă imagine: IPJ Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni, împreună cu reprezentanți ai Gărzii forestiere Arad, Ocolul Silvic “Codrii Iancului” Halmagiu, au verificat modul de exploatare a materialului lemnos în zona Hălmagiu-Vârfuri.

În urma controalelor desfășurate la mai multe societăți comerciale au fost constate două infracțiuni silvice, constând în tăierea fără drept și furtul a 47,5 metri cubi de material lemnos. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională conform Legii 171/2010, în valoare de 15.000 de lei.

Au fost confiscați faptic 42,355 metri cubi de material lemnos în valoare de 6.242 lei și valoric 16,7 metri cubi de material lemnos în valoare de 3.493 de lei.

Aceste activități se desfășoară permanent, urmând a fi verificate, în perioada care urmează, alte societăți comerciale cu atribuții în exploatarea și valorificarea materialului lemnos.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.