Au condus fără permis

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat de 32 de ani, din Șiria, care la data de 07 iulie, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din aceeași localitate, iar la intersecția cu strada Ștefan cel Mare intră în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani, din Șiria.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din dreapta, din autoturism.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea fără permis.

Tot fără permis de conducere a mai fost depistat ieri 07 iulie, de polițiștii Biroului de Ordine Publică, un arădean de 14 ani care a condus un autoturism pe str.Bârsei din municipiul Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea fără permis și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.