Atletism: aur pentru Ancateu şi Vesa la „naţionalele” masters

Sursă imagine: csmarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

La sfârşitul săptămânii trecute au avut loc pe stadionul „Iolanda Balaş” din Bucureşti, Campionatele Naţionale de atletism masters, întrecere la care doi sportivi arădeni au reuşit să cucerească medalia de aur.

Olimpia Ancateu (foto), atletă legitimată la CSM Arad, a câştigat cursa de 100 de metri la categoria +55 ani, cu un timp de 14,86 secunde, performanţă prin care şi-a egalat cel mai bun rezultat personal şi totodată recordul balcanic pe care l-a stabilit anul trecut la Salonic.

Tot cursa de 100 de metri, de data aceasta la masculin, a câştigat-o şi Daniel Vesa, legitimat la CS Atleţii Arădeni. Acesta a concurat la categoria  +50 ani şi a trecut primul linia de sosire după 12,50 secunde.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.