luni, 17 iunie, 2024

Atleta arădeancă Denise Bejan este campioană națională la pentathlon

Distribuie articolul

În acest weekend are loc la București, în sala de atletism „Ioan Soter“, Campionatul Național de Probe Combinate pentru seniori, tineret și juniori. Ieri în proba feminină indoor la Pentathlon, categoria U16, atleta Denise Nicole Bejan (foto centru), legitimată la CS Universitatea Arad, a reușit să cucerească medalia de aur, cu un total de 3299 de puncte, fiind urmată de Mara Andreea Ursanu (CS Poli Iași – 3205 puncte) și Alexia Maria Cocerhan (ACS Atletic Best Sport Pitești – 2865 puncte).

Atleta arădeancă a înregistrat următoarele rezultate pe probe:
– 9,28 secunde la 60 metri garduri
– 1,49 metri la săritura în înălțime
– 10,34 metri la aruncarea greutății
– 5,33 metri la săritura în lungime
– 2 minute, 34 secunde, 76 sutimi la 800 de metri

De remarcat faptul că Denise ar fi câștigat cu acest punctaj și proba de la U18 dacă ar fi concurat la acea categorie de vârstă

Denise Bejan are 15 ani și este elevă a Colegiului Particular „Vasile Goldiș“ din Arad. Datorită rezultatelor înregistrate până acum în competiții, atât la categoria sa de vârstă dar și concurând cu sportive mai mari, este considerată una dintre marile speranțe ale atletismului românesc, lucru confirmat și de specialiștii în domeniu care au văzut-o evoluând. O mărturie în acest sens este dată de faptul că Denise a pregătită în prezent de marea campioană Liliana Năstase, medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de Atletism în sală din 1993.

Mai jos aveți și câteva imagini înregistrate din concurs având-o în prim plan pe atleta celor de la CSU Arad

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți