Atenție la cum conduceți! În această noapte se lucrează în sensul giratoriu din zona Podgoria

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Șoferii care circulă în această noapte prin zona Podgoria, din municipiul Arad, va trebui să o facă prudent, deoarece în sensul giratoriu, în partea de intrare în sens dinspre strada Corneliu Coposu, respectiv de ieșire spre Bulevardul Revoluției, mai mulți muncitori și-au făcut apariția și au început să spargă asfaltul.

Din informațiile pe care am reușit să le obținem la această oră târzie, se pare că ar fi vorba despre o lucrare programată, lucrare ce face parte din cadrul proiectului Companiei de Apă Arad de reabilitare a rețelelor de apă CL 1.

Totodată, s-ar părea că cei de la Compania de Apă și firma care a contractat lucrarea, au ales să desfășoare lucrările pe timp de noapte, atunci când circulația în zonă este mult mai redusă, Piața Podgoria fiind probabil cea mai aglomerată zonă din municipiul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.