ASUS ROG Zephyrus G15 și Zephyrus G14 (2022), două laptopuri excelente pentru gaming

ASUS ROG Zephyrus G15 și Zephyrus G14

Sursă imagine: Asus

Tech

Scris de T.F.

Asus ROG Zephyrus G15 are acum are hardware nou, precum și câteva îmbunătățiri pentru a-l face mai bun decât predecesorii săi. Asus ROG Zephyrus G14, care a fost lansat recent, are un șasiu mai mare și este puțin mai puternic, dar mai puțin eficient.

Odată cu lansarea, ASUS ROG a dezvăluit campania #BeYouWithROG, care imploră consumatorii să-și îmbrățișeze identitățile unice și să-și descopere latura creative, potrivit GizmoChina. Prin această campanie, compania speră să încurajeze clienții să nu renunțe niciodată la visele lor și să aibă încredere în propriile abilități.

Noua gamă de computere pentru jocuri Asus oferă clienților o experiență de joc holistică cu un nivel cu totul nou de imersiune atât jucătorilor experimentați, cât și celor aspiranți. Șasiul ultra-sleek este conceput pentru a oferi un stil la fel de unic oriunde sunt transportate.

Asus Zephyrus G15 are un ecran de 15,60 inch (39,62 cm) și vine cu procesorul AMD Ryzen 9 6900HS. Procesorul de bază al lui G15 are 8 nuclee și este construit folosind tehnologia de ultimă oră 6nm și este compatibil cu plăci grafice puternice precum NVIDIA GeForce RTX 3080 de vârf. În același context, o informație care interesează amatorii de jocuri, monitorul super-ultrawide Samsung Odyssey Ark va fi lansat în luna august.

În plus, în comparație cu ASUS ROG Zephyrus G14 are un ecran de 14 inch (35,56 centimetri), un procesor AMD Ryzen 9 6900HS (cu grafică Radeon integrată) și un GPU separat Radeon RX 6800S. Laptopul are până la 16GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz (8GB la bord + 8GB SO-DIMM) și până la 1TB de SSD PCIe 4.0 NVMe M.2. ASUS ROG Zephyrus G15 poate fi configurat cu până la 16GB de memorie RAM DDR5 – 4800 MHz (extensibil la 48GB), ceea ce oferă capacitatea și performanța pentru multitasking-ul la care vă înhămați.

Zephyrus G15 are un ecran QHD de 240 Hz sau 165 Hz pentru cea mai bună experiență vizuală, combinând beneficiile afișajelor de înaltă rezoluție cu rate de reîmprospătare rapide și rapide. Cu o acoperire de 100% a gamei de culori DCI-P3 oferită de tehnologia Adaptive-Sync, puteți juca, transmite în flux și crea pe placul inimii dvs. cu o grafică bogată și vie. Modelul asimetric de matrice de puncte al capacului este creat folosind o tehnică precisă de frezare CNC care produce 8.279 de găuri distanțate uniform pe o suprafață neobișnuit de mică.

ASUS a adăugat un strat prismatic care strălucește de dedesubt, creând un aspect strălucitor slab, dar atrăgător, atunci când lumina îl prinde exact în unghiul potrivit.

Acest nou laptop ASUS ROG Zephyrus G15 cu până la Ryzen 9 6900HS și RTX 3080 va începe de la aproximativ 1.920 de euro, o creștere semnificativă a prețului față de predecesorii săi.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.