Astăzi este ultima zi în care arădenii se pot înscrie la turneul de minifotbal din cadrul Zilelor Aradului

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Cu ocazia Zilelor Aradului, pasionații de fotbal sunt provocați să participe la prima ediție a Cupei Aradului la minifotbal amical.

În perioada 23-27 august 2021, pe terenul de fotbal din cartierul Sânnicolau Mic va avea loc Cupa Aradului la minifotbal, competiție sportivă dedicată echipelor care practică acest sport ca hobby. Se va juca în sistem 5+1 jucători, pe teren cu iarbă naturală. Partidele de fotbal amical se vor desfășura zilnic între orele 18:00 și 22:00.

Cei interesați se pot înscrie expediind un e-mail la adresa: inscrierisportive@primariaarad.ro. E-mail-ul trebuie să conțină numele și numărul de telefon al liderului echipei precum și numele celorlalți jucători.

Atenție! Ultima zi de înscrieri este 19 august 2021.

„Înscrieți-vă în campionat,  adunați-vă suporterii și fiți echipa câștigătoare! Noi venim cu diplome, cupe și premii pentru voi!”, îndeamnă reprezentanții Primăriei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.