Asigură educația unui copil, cu un ghiozdan pregătit de școală! Donează acum, educă o generație și schimbi viitorul țării

Social

Scris de Arad Obiectiv

Asociația Îngeri pentru suflete lansează campania de strângere de fonduri „Rechizite pentru viitor”. Campania își propune să ofere copiilor din medii defavorizate 5.000 de ghiozdane complet echipate înainte de începerea anului școlar. Oferă unui copil un start corect în prima zi de școală!

Campania se desfășoară în 12 județe ale țării, cu target de extindere la nivel național și se află la cea de-a patra ediție consecutivă. De asemenea, scopul principal al campaniei este prevenirea și combaterea abandonului școlar din zonele dezavantajate ale României.

13 septembrie, prima zi de școală,  se apropie cu pași repezi, iar momentul care trebuie să fie o bucurie, va găsi mii de copii, din familii defavorizate, nepregătiți pentru acest start. Fii și tu alături de reprezentanții Asociației Îngeri pentru suflete în campania Rechizite pentru viitor – Educă o generație și schimbi viitorul țării și vino să pregătim împreună 5000 de ghiozdane!

Alege să donezi acum.  Oferă o sansă la educație! Cumpără un ghiozdan complet unui copil.

Alexandra Timar, fondatoarea asociației este în permanent contact cu familii din comunități extrem de sărace, iar apelul dupa un an de școală online este unul disperat: „Credem cu tărie că educația este baza societății, iar abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. După un an pandemic lipsurile sunt și mai mari, lipsurile educaționale, dar și cele financiare. În familiile sărace, marginalizate, sunt mulți copii care vor să meargă la școală, însă parinții nu îi pot susține nici măcar cu acel ghiozdan minimal, nu au caiete, creioane, instrumente de scris… Toti acești copii au nevoie de ajutorul nostru”.

Costul unui ghiozdan echipat ajunge la 50 €. Este suficient să alegi să ajuți chiar și un singur copil și vei asigura un început de an școlar cu bucurie!

Asociația Îngeri pentru suflete a ajutat și îmbunătățit viața a peste 40 000 de beneficiari, din comunități defavorizate, care au nevoie de un sprijin în asigurarea unor condiții de trai pentru ei și copii lor. Campaniile sunt orientate către copii și tineri, în special din mediul rural, pentru a le oferi bunuri de necesitate imediată și în susținerea parcursului lor educațional.

Donează ACUM!

Asociația Îngeri pentru suflete
Cont Lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
Cont Euro: RO24BTRLEURCRT0521432301

Află mai multe despre Asociația Îngeri pentru suflete și vino alături de noi în campaniile umanitare –  https://www.facebook.com/ingeripentrusuflete  , alexandra20m@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.