Aradul va avea patru noi microbuze electrice

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației a anunțat astăzi administrația locală că s-a mai aprobat încă un proiect pe PNRR – Transportul ecologic cu autobuze şi microbuze nepoluante.

„Suntem în linie dreaptă cu dezvoltarea Aradului pe toate planurile! Apreciez faptul că ni se aprobă proiect după proiect, iar acesta este rezultatul efortului de echipă al administrației şi al experților din aparatul tehnic. Patru microbuze electrice pentru transportul municipiului Arad înseamnă un pas înainte pentru tranziția spre deplasarea verde, non-poluantă”, spune Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Fiind un proiect în parteneriat cu Primăria Ghioroc valoarea totală a proiectului este de 1.250.000 euro, din care 1.000.000 euro revine municipiului Arad.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.