Aradul, acest „Vest sălbatic”, în care polițiștii sunt nevoiți să emită patru ordine de protecție într-o singură zi, pe numele unor bătăuși de neveste

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat de 45 de ani, din Arad, care și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

În Sântana, o femeie ar fi fost amenințată cu acte de violență de fostul concubin, în vârstă de 40 de ani, în după-amiaza zilei de 20 decembrie.

Pe numele unui bărbat de 38 de ani, din Răspsig, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce și-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și amenințat concubina.

În localitatea Buteni, un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat și amenințat cu moartea tatăl.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru violență în familie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.