Arădeanul Mihai Motorca (CSS Gloria), locul 3 la aruncarea discului, în finala Campionatelor Europene

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Arădeanul Mihai Motorca a obținut, marți, un nou rezultat extraordinar în finala Campionatelor Europene rezervate cadeților (U18) desfășurate la Ierusalim (Israel). Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Școlar „Gloria” Arad a obținut locul 3 la aruncarea discului, cu performanța de 58.18m.

Atletul nostru a fost devansat de către ucrainianul Brudin Mykhallo (64,51 m – Record al Campionatelor) și de olandezul Rolvink Yannick (63,06 – Record Național). De menționat că luni, în faza calificărilor, Mihai Motorca (CSS “Gloria” Arad – CSM Arad) și-a îmbunătățit recordul personal intrând în finală cu a doua aruncare din competiție.

Bucuros de reușita sportivului său, profesorul CSS “Gloria” Arad Constantin Miclea a transmis după încheierea competiției: „Având în vedere forma sportivă în care se află și performanțele realizate în ultimul an, Mihai Motorca (elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic “Iuliu Moldovan” Arad) este favorit la câștigarea medaliei de aur la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European) ce va avea loc în perioada 24-30 iulie 2022 la Banska Bystrica”.

Felicitări, Mihai Motorca și profesorilor Constantin Miclea și Zoltan Szabo!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.