Arad Free Tours | În vizită la Tribunalul Arad

Cultură Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În weekendul trecut Arad Free Tours a fost în vizită la Tribunalul Arad, în cadrul proiectului „Turist la tine acasă – În spatele ușilor închise” organizat de Asociația Turism Alternativ.

Aproximativ 60 de persoane au asistat la tur, unde au putut descoperi istoricul Palatului Justiției, prezentat de Paul Ionescu, ghid național de turism și voluntar Arad Free Tours. De asemenea, „turiștii” au vizitat cabinetul președintelui Tribunalului Arad, biroul unui judecător, Sala Festivă şi săli de judecată atât penală cât și civilă, ghidați de Diana Dărăban, consilier pentru informații publice în cadrul Tribunalului. Participanții au avut parte și de o scurtă prezentare a sistemului judiciar din România prezentată tot de Diana Dărăban, care a răspuns și întrebărilor și curiozităților celor prezenți.

Ca și până acum gazda noastră a fost recompensată cu diploma de „ghid pentru o zi” și cu un tricou de ghid Arad Free Tours de către Mario Csipai, președintele Asociație Turism Alternativ.

Tururile inedite continuă cu un tur special pe biciclete „Arad Free Tours pe două roți” având ca temă „Aradul industrial”, un istoric al industriei arădene și o trecere în revistă a fostelor fabrici. Turul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie de la ora 16:00 cu plecare de pe platoul din fața Gării Centrale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.