Apple iPhone 15 Pro va avea rame mai subțiri și margini rotunjite

Sursă imagine: via hdblog.it

Tech

Scris de T.F.

Ca și în cazul oricărui ciclu de proiectare care se respectă, o perioadă de linii mai pătrate este întotdeauna urmată de una cu linii mai moi, apoi din nou pătrate și tot așa mai departe. Această alternanță este o constantă întâlnită adesea în multe sectoare. Un fel de „strategie” care permite utilizatorilor să perceapă ideea de ceva cu totul nou. Acest lucru se aplică mai ales în domeniul auto, dar și la smartphone-uri. În această situație se pare că se află acum Apple cu viitoarele modele iPhone 15 Pro.

Privind înapoi la iPhone-urile fabricate de Apple până în prezent, de fapt, putem vedea cum a trecut pe rând de la colțuri rotunjite (iPhone 2G) la un design ceva mai pătrățos cu iPhone 4. Apoi Apple a continuat cu aceleași modificări de colțuri, margini sau ecrane plate cu iPhone 6 și modelele următoare pentru ca Apple iPhone 12 să aibă colțurile relativ rotunde și ecran plat. Potrivit HDBlog, după o perioadă de trei ani care a cunoscut doar mici schimbări estetice, mai ales în sectorul fotografic, acum ar fi timpul pentru o nouă schimbare.

Conform zvonurilor care au început să circule în ultimele săptămâni, Apple iPhone 15 va avea diagonalele display-urilor la fel cu iPhone-urile actuale dar se va caracteriza prin linii mai moi. Designul ar trebui să fie similar cu cel al MacBook Pro, care are o parte superioară complet plată și o parte inferioară care se rotunjește treptat. Un design care amintește la rândul său pe cel al iPhone 5C și pe care Apple l-a refolosit deja pentru pachetul de baterii MagSafe. Apropo, este posibil ca Samsung să adopte un tip de încărcare bazată pe MagSafe.

Sursa sus amintită confirmă, de asemenea, că iPhone 15 Pro va avea rame mai subțiri și Dynamic Island, care și-a făcut debutul pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, va veni pe toate cele patru modele de iPhone 15. Mai mult, afișajele vor continua să folosească stratul Ceramic Shield care asigură o rezistență mai mare la zgârieturi.

Toate aceste zvonuri se adaugă celor deja scurse până acum, care au dus informații despre o gamă iPhone 15 cu un port USB-C în loc de Lightning, camere îmbunătățite și o camera tip periscop doar pe versiunea Apple 15 Pro Max. Sunt informații că se va numi Apple iPhone 15 Ultra, dar până la lansarea din toamnă se mai pot schimba multe.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.