Apple iPhone 14 Mini: sunt speranțe ca iPhone-ul de format mic să apară în 2022

Sursă imagine: phonandroid.com

Tech

Scris de T.F.

În timp ce totul a indicat abandonarea modelelor Apple Mini în 2022, o nouă informație a venit să pună benzină pe foc referitor la Apple iPhone 14 Mini. Potrivit acesteia, Apple ar putea lansa în sfârșit un mic smartphone anul acesta. Majoritatea zvonurilor despre iPhone 14 de până acum au sugerat că Apple nu va produce un iPhone 14 Mini și, în schimb, va lansa un iPhone 14 Max ca cel de-al patrulea model emblematic al anului 2022.

Știm deja că Apple va organiza un eveniment de lansare online pentru seria iPhone 14 în 7 septembrie. Vor vedea lumina zile atunci Apple iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max și vedeta Apple iPhone 14 Pro Max. Pe lângă acestea vor fi lansate și ceasurile inteligente Apple Watch Series 8 și Apple Watch Pro. Dacă Apple iPhone Minei era în dubiu până acum, credem că mai este, PhonAndroid, citează un leaker care spune că acest Mini Apple va fi lansat.

Toate informații de până acum indicau că Apple va abandona anul acesta smartphone-ul cu factor de formă mic, modelul Mini. După eșecul lui iPhone 12 Mini din 2020 și apoi vânzările slabe de iPhone 13 Mini din 2021, care nu a reușit să ridice nivelul vânzărilor, era de așteptat ca Apple să renunțe la acest format.

Cu toate acestea, cunoscutul leaker Evan Blass a susținut recent că unul dintre cei mai mari distribuitori ai Apple din regiunea Asia-Pacific se pregătește pentru a stoca noi modele de iPhone, inclusiv un „iPhone care se zvonește iPhone 14 Mini”. Aparent, aceste dispozitive includ un iPhone 14, un iPhone 14 Pro, un iPhone 14 Pro Max și… un iPhone 14 Mini. Deci lipsește Apple iPHone 14 Max, posibil înlocuit de Apple iPhone Mini.

Deși Evan Blass este în general foarte bine informat, se pare că această informație nu este susținută de nicio altă sursă. Nu există niciun indiciu că Apple a comandat ecrane mici de la furnizorii săi. De asemenea, știm că iPhone 14 Max este foarte real, deoarece Apple a plasat deja o comandă la furnizorii săi obișnuiți (Samsung Display) pentru două modele de 6,7 inch, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max.

Oricum, în curând ne vom edifice în privința acestui model compact Mini, peste câteva zile pe 7 septembrie. Apoi, în luna octombrie Apple ne va bucura cu noi iPad-uri și iPod-ui, despre care momentan nu știm foarte multe lucruri.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.