Apel pentru viață! Tânărul polițist Alexandru Porumb are nevoie de ajutor urgent, fiind diagnosticat cu tumoare cerebrală

Social

Scris de Arad Obiectiv

Vestea că unul dintre colegii lor a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală a lovit ca un trăznet întreg Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.  Este vorba despre tânărul inspector principal Alexandru Porumb, ofițer în cadrul Poliției Municipiului Arad, la Biroul de Investigații Criminale.

Alexandru are doar 31 de ani și, recent, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală temporo-parietală stângă exstinsă în regiunea hipocampică.

Ei bine, colegii lui nici n-au stat pe gânduri și s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe tânărul ofițer. Din informațiile noastre, Alexandru Porumb este internat într-un spital din București în acest moment, urmând probabil chiar în cursul acestei zile să sufere intre într-o operație.

Cum spuneam colegii din IPJ Arad ai lui Alexandru s-au mobilizat rapid și au început să strângă fonduri prin mai toate departamentele instituției, însă cu toate acestea cu siguranță tânărul ofițer va mai avea nevoie de fonduri pentru că tratamentul pe care va trebui să-l urmeze va fi unul extrem de costisitor.

Cei care vor să pună umărul la salvarea și ulterior recuperarea lui Alexandru, o pot face printr-o donație, oricât de mică ar fi aceasta, într-un cont deschis la Raiffeisen Bank, pe numele soției acestuia.

Contul IBAN în care puteți face donații este: RO50RZBR0000060017169075;

Titularul contului este soția lui Alexandru: Roxana Porumb.

Haideți să-i dăm cu toții o șansă lui Alexandru și să îl ajutăm pentru a se întoarce cu bine acasă, la copilul lui!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.