vineri, 19 iulie, 2024

Anul trecut a încercat să fure dintr-o cafenea și n-a reușit, dar a reușit anul ăsta, dintr-o locuință

Distribuie articolul

„Încercarea moarte n-are” – spune o zicală românească și, cel mai probabil, asta și-a spus și un tânăr arădean, după ce anul trecut a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o cafenea. Ei bine, bărbatul a încercat din nou să fure, anul acesta, dintr-o locuință, iar acum i-a și reușit. Însă, spre ghinionul lui și spre norocul nostru, al tuturor, și polițiștii au reușit să-l prindă.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și reținut un bărbat de 25 de ani, din Arad, care la data de 12 decembrie 2019 ar fi pătruns într-o cafenea, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, fără rezultat, iar la data de 23/24 august 2020 ar fi pătruns, prin escaladare, într-o locuință de unde ar fi sustras bunuri, recuperate ulterior de polițiști.

Bărbatul a fost prezentat magistraților arădeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad pentru 30 de zile.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți