Anul trecut a încercat să fure dintr-o cafenea și n-a reușit, dar a reușit anul ăsta, dintr-o locuință

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

„Încercarea moarte n-are” – spune o zicală românească și, cel mai probabil, asta și-a spus și un tânăr arădean, după ce anul trecut a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o cafenea. Ei bine, bărbatul a încercat din nou să fure, anul acesta, dintr-o locuință, iar acum i-a și reușit. Însă, spre ghinionul lui și spre norocul nostru, al tuturor, și polițiștii au reușit să-l prindă.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și reținut un bărbat de 25 de ani, din Arad, care la data de 12 decembrie 2019 ar fi pătruns într-o cafenea, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, fără rezultat, iar la data de 23/24 august 2020 ar fi pătruns, prin escaladare, într-o locuință de unde ar fi sustras bunuri, recuperate ulterior de polițiști.

Bărbatul a fost prezentat magistraților arădeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.