Anamaria Ciurdar, asistent în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, a fost învinsă de coronavirus

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ani de zile, Anamaria Irina Ciurdar a salvat oameni, fiind asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad – punctul de lucru Ineu.

Acum, la doar 48 de ani, Anamaria a pierdut lupta pe care o întreagă planetă o ducem cu virusul SARS-CoV-2 (coronavirus).

Colegii săi, medici, asistenți, ambulanțieri și tot personalul Serviciului de Ambulanță Județean Arad sunt alături de familia Ciurdar și își transmit condoleanțele.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a celei care a fost colega noastră, asistent medical CIURDAR ANAMARIA IRINA, în vârstă de 48 de ani, angajată al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, care a căzut la datorie, în lupta cu virusul COVID-19. Dumnezeu să o odihnească și să o ierte! Veșnic va rămâne în memoria noastră! Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Conducerea și colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad sunt alături de familia îndoliată și îndurerată, rugându-l pe Dumnezeu să îi mângâie și să îi ajute să tracă peste acest ceas greu al despărțirii”, se arată într-un mesaj al celor de la SAJ Arad.

Înmormântarea Anamariei Ciurdar va avea loc marți, 27 octombrie, începând cu ora 11:00, la cimitirul din orașul arădean Ineu.

Transmitem și noi, pe această cale, sincere condoleanței, familiei și apropiaților!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.