Amicale cu Cermei şi Periam pentru UTA, în această săptămână

Sport

Scris de Giuliano Junc

Cum meciul din week-end-ul viitor cu Farul Constanţa a fost amânat, Mircea Rednic are posibilitatea să schimbe ciclul normal de pregătire săptămânală şi să-l ajusteze în funcţie de interesul echipei; iar acesta este în acest moment, accelerarea procesului de omogenizare. Şi, cum relaţiile de joc se sudează mai rapid şi mai bine în condiţii de meci decât în cele de antrenament, UTA şi-a programat în această săptămână două partide amicale.

Astfel, marţi Bătrâna Doamnă va da piept cu Gloria Lunca-Teuz Cermei, echipă care la finalul se zonului trecut a retrogradat din Liga 3 dar care se pare că va continua mai departe în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Peste două zile, joi, echipa lui Rednic se va duela cu o altă echipă din seria a 8-a a Ligii a 3-a, de data aceasta o reprezentantă a judeţului Timiş, este vorba despre Avântul Periam. Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul „Banatul” din Sânicolau Mic şi vor începe la ora 18:00.

Cu această ocazie, cel mai probabil, suporterii arădeni îl vor putea vedea la lucru şi pe ultimul nou venit în curtea Bătrânei Doamne, danezul Frederik Holst.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.