Amenzi în valoare de 27.650 lei, aplicate de jandarmii arădeni într-o săptămână

Sursă imagine: I.J.J. Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ultima săptămână, jandarmii arădeni au desfășurat 634 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională pază transporturi speciale și protecție transport vaccinuri, în urma cărora au fost aplicate 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.650 lei și au fost constatate în flagrant, atât independent cât și în cooperare cu Poliția, șapte fapte de natură penală.

Acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, au reprezentat o prioritate. Pe acest segment au fost constatate 114 fapte de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 15.750 lei. Din cele 114 sancțiuni contravenționale, 82 au fost avertismente scrise.

De asemenea, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fiind aplicate 43 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.900 lei.

Jandarmii arădeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale în cazul unei infracțiuni de deținere substanțe interzise, constatată pe timpul misiunilor executate și au acordat sprijin la constatarea a șase infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.