Amenzi în valoare de 11.600 lei, aplicate de jandarmii arădeni într-o săptămână

Sursă imagine: IJJ Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 08 – 14 februarie, jandarmii arădeni au desfășurat 657 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, inclusiv protecția transporturilor vaccinurilor de la centrul regional de stocare și distribuire din cadrul Spitalului Militar Timișoara spre centrele de vaccinare din municipiul și județul Arad.

Acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, reprezintă în continuare o prioritate.

Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 fiind aplicate 70 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.600 lei.

Jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, în cazul a unei infracțiuni de furt constatată independent și au acordat sprijin la constatarea a șapte infracțiuni pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Activităţile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului virus se vor desfășura pe toată perioada stării de alertă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.