Amenințări cu cuțitul, bătăi cu cureaua sau cu pumnii și o avalanșă de înjurături. Asta au primit, mai multe femei din Arad, Pecica, Sântana și Vladimirescu, de 8 Martie

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Sântana au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii.

Astfel, un tânăr de 21 de ani și-ar fi agresat concubina și ar fi amenințat-o cu un cuțit, și un bărbat de 37 de ani și-ar fi lovit cu o curea concubina și pe fiul minor, de 17 ani.

Pe raza municipiului, un bărbat de 32 de ani, și-ar fi agresat verbal și fizic soția, fiind emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu de polițiștii Secției 2 Micălaca.

Au mai fost emise ordine de protecție provizorii: pe numele unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu, care a provocat scandal în locuința comună pe care o deține cu concubina lui, și pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Arad, care a provocat scandal și și-ar fi amenințat concubina în locuința acesteia de pe raza localității Pecica.

Toți cei în cauză sunt cercetați pentru violență în familie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.