Alți fotbaliști dați afară de UTA s-au dus la comisiile FRF pentru a-și recupera banii

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) s-a întrunit astăzi pentru a lua o serie de decizii cu privire la mai mulți jucători ce își cer drepturile de la cluburile care i-au dat afară.

Printre respectivii jucători se numără și patru fotbaliști la care UTA tocmai a renunțat în această vară. Dacă despre doi dintre aceștia am mai scris, referindu-ne aici la Dragoș Balauru și Patrick Pășcălău, ei bine astăzi avem și două noutăți. Deși probabil că „noutăți” e mult spus, dat fiind că ne așteptam ca toți cei dați afară și neplătiți cu lunile să se îndrepte către comisiile forurilor fotbalistice din țară sau chiar internaționale. Așadar, ceilalți doi jucători care au reclamat UTA la FRF sunt Cornelius „Desley” Ubbink și Andrei Chindriș.

BALAURU DRAGOȘ vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului. Cu recurs.

PASCALAU PATRICK NIKOLAS vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Respinge excepția insuficienței timbrării ca neîntemeiată. Admite cererea reclamantului. Cu recurs.

UBBINKS CORNELIU PETRUS vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Acordă termen la data de 23.08.2023.

CHINDRIȘ ANDREI vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Acordă termen la data de 23.08.2023.

Printre jucătorii care au mai reclamat UTA la FRF pentru a-și recupera restanțele din contracte, pe lângă Balauru, Pășcălău, Ubbink și Chindriș, au mai fost Claudiu Keșeru, Salvatore Marrone, Romario Benzar și Juan Bautista Cascini. Sau cel puțin despre aceștia se știe, dar s-ar putea să mai apară și alții.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.