Alt weekend, alți șoferi băuți. Au fost prinși și câțiva indivizi care conduceau fără permise

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, la data de 5 februarie, un bărbat de 45 ani, din satul Mocrea, care conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției, din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1.12 g./l. alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 februarie, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitatea Frumușeni, care conducea un autoturism pe DJ 682.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1.00 g./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,69 mg./l. a mai fost depistat de polițiștii orașului Lipova, la data de 5 februarie, un bărbat de 23 de ani, din satul Ususău, care conducea un autoturism în orașul Lipova.

De asemenea în urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe 4 februarie, polițiștii Orașului Sebiș au depistat o femeie de 34 de ani, din satul Stânești, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DJ 792/B.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, tot pe 4 februarie, un arădean de 48 ani, care conducea un autoturism pe Aleea Dezna, din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.59 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 februarie, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat o femeie de 39 de ani, din localitatea Bârzava, care conducea un autoturism pe D.N.7.

În urma verificărilor a reieșit că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot fără permis a mai fost depistat de polițiștii orașului Sântana, în ziua de 6 februarie, un bărbat de 22 de ani, din satul Sălsig, județul Maramureș, care conducea un autoturism în aceeași localitate.

Tot pe 6 februarie a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală și un bărbat de 40 de ani, din satul Măderat, care conducea un autoturism pe D.J.709, în localitatea Mâsca.

În urma verificărilor a reieșit că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșiri de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.