Alt weekend, alți indivizi care au condus beți și drogați, alte dosare penale

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Prostul obicei de a urca la volan băuți sau drogați devine tot mai frecvent printre șoferii arădeni, astfel că polițiștii sunt nevoiți să facă tot mai multe acțiuni pentru a-i depista în trafic pe acești indivizi. Acum, polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care nu au respectat legislația rutieră.

Un tânăr de 20 de ani, din Zădăreni, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității. În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă pentru TH5 (cannabis), fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Cu o alcoolemie de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe raza municipiului, un arădean de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism în Piața Avram Iancu.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe Bd. Revoluției din municipiu, un bărbat de 43 de ani, din Vladimirescu, cu o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.N. 7, în Păuliș, un tânăr de 24 de ani, cu o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără permis de conducere; pe raza localității Nădab, un cetățean albanez de 42 de ani, cu o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Șagu, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe D.J. 709, pe raza localității Galșa, un bărbat de 48 de ani, din Pâncota, cu o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 6 septembrie a.c., un arădean de 44 de ani a condus un autoturism pe strada Petru Rareș, în direcția Podgoria. În apropierea intersecției cu strada Rândunicii nu a păstrat o distanță coespunzătoare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 52 de ani. În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, iar testarea cu apartul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.