Alcoolemii record, în prima zi a săptămânii

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri, pe strada Frumoasă din municipiu, un tânăr de 26 de ani, din Milova, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.J. 709/C, între Șofronea și Sânpaul, un bărbat de 57 de ani, din Șofronea, a fost depistat de polițiștii din Curtici în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, în Sebiș, un bărbat de 30 de ani, din Cărand.

Tuturor celor în cauză li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind cercetați pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.