Adversar greu pentru FCC UAV Arad în Cupa României

Sursă imagine: baschetarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a turul I din cadrul Cupei României la baschet feminin. FCC UAV Arad va avea parte de un adversar dificil, este vorba despre CSM CSU Constanţa, vicecampioana din sezonul trecut şi echipa care a devansat Aradul atât la finalul sezonului regulat cât şi în semifinala campionatului. Prima manşă va avea loc la Arad în 23 septembrie iar returul la Constanţa pe 7 octombrie. Programul complet al meciurilor este următorul:

 

Echipele câştigătoare se vor califica în turneul „Final 8″. Tot acolo vor ajunge echipa eliminată la cea mai mică diferenţă în turul 1 („lucky loser“) precum şi Sportul Studenţesc care a avut noroc la tragerea la sorţi fiind extrasă ca şi câştigătoare a calificării directe („lucky team”)

În sezonul trecut FCC UAV Arad a jucat finala competiţiei, fiind învinsă de Sepsi. „Icim“-ul are în palmares două Cupe ale României, câştigate în 2011 şi 2014

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.