Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție. Au fost date doar 18 amenzi, în valoare totală de 1.000 de lei

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ziua de 9 noiembrie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.758 de persoane, verificate 104 societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 32 de mijloace de transport în comun/persoane.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare totală de 1.000 de lei.

Vă reamintim că, în această perioadă, este INTERZISĂ organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, aniversări etc.) și participarea la acestea.

Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm arădenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.