Acțiuni de prevenire, ale polițiștilor și reprezentanților DGASPC, în ceea ce privește combaterea violenței domestice

Social

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 16 – 18 martie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Secției 2 de Poliție Micălaca și reprezentanții D.G.A.S.P.C. au desfășurat activități de prevenire pe linia combaterii violenței în familie.

Astfel, aceștia le-au adus la cunoștință cetățenilor prevederile Legii nr. 174/2018 privind violența domestică și au prezentat condițiile pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, cauze ale violenței în familie, forme ale violenței (verbală, fizică) si modalitățile de prevenire a acestora.

De asemenea, reprezentanții D.G.A.S.P.C. au informat cetățenii cu privire la măsurile care pot fi luate pentru protejarea victimelor violenței în familie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.