Acțiune de amploare în Sânnicolau Mic, pe partea de ordine publică, siguranță rutieră și depistarea celor care fug de lege

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii municipiului Arad, împreună cu efective de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat, ieri, o nouă  acțiune de amploare.

Activitățile s-au desfășurat în cartierul Sânicolau Mic, având ca scop impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea legislației rutiere și depistarea persoanelor care se sustrag cercetărilor.

Îm acest context, în 2 ore de activități, au fost legitimate 72 de persoane și controlate 46 de autoturisme. Au fost luate în evidență 2 persoane fără adăpost, acestea fiind consiliate în vederea obținerii de ajutor.

Forțele angrenate au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.900 de lei, dintre care 12 pentru nerespectarea legislației privind circulația rutieră, iar celelalte pentru tulburarea ordinii publice și nerespectarea măsurilor impuse de autorități în starea de alertă.

Aceste activități au caracter permanent, fiind desfășurate atât în municipiu cât și în județul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.