Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea comerțului cu produse de contrabandă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au desfășurat, duminică dimineață, o acțiune de amploare pe raza municipiului, pentru prevenirea comerțului ilicit cu bunuri accizabile.

Un arădean de 52 de ani a fost depistat de polițiștii de proximitate în timp ce oferea spre comercializare țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, pe care le avea depozitate într-un apartament de pe strada Patria. Au fost indisponibilizate 9.600 de țigarete de diferite mărci, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

În cadrul aceleiași acțiuni au mai fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R (privind ordinea și liniștea publică), 2 conform Legii 12/1990 (privind faptele de comerț) și 4 conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), în valoare totală de 11.180 de lei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.