Acțiune a polițiștilor arădeni pentru verificarea legalității transportului de marfă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Zilele trecute, poliţiştii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare a legalității transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în zonele cu risc accidentogen ridicat.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 148 de autovehicule, au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale în valoare totală de de 55.190 de lei, dintre care 102 sancțiuni în baza O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 2 sancțiuni în baza O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto, 2 sancțiuni în baza O.G. 43/1997 privind regimul drumurilor, 4 sancțiuni în baza H.G. 1373/2008 privind reglementarea furnizării transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din România.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare și au fost imobilizate 4 autovehicule.

RECOMANDĂRI :

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.