Acer a prezentat noi laptop-uri Predator cu ecrane Mini-LED la CES Las Vegas

Sursă imagine: via xda-developers.com

Tech

Scris de T.F.

Evenimentul tehnologic Consumer Electronics Show 2023 (CES 2023) a debutat pe 5 ianuarie în SUA, la Las Vegas. Toate marile companii de tehnologie își vor prezenta aici, până în 8 ianuarie, cele mai recente noutăți din domeniu. Acer este una dintre numeroasele companii care și-a dezvăluit gama sa de laptop-uri de gaming pentru noul an. Acer a prezentat noile laptop-uri de gaming Acer Predator Helios 16 și Predator Helios 18. Există, de asemenea, laptopuri Acer Nitro noi, precum și monitoare și periferice noi pentru jocuri. Abordăm aici doar cele două modele de mai sus.

Tot la CES 2023, ASUS, Samsung, dar și alte companii vor lansa noi laptopri și monitoare de jocuri. Samsung a prezentat deja două monitoare impresionante, Samsung Odyssey Neo G9 și Samsung Odyssey OLED G9, ambele cu ecran curbat, în timp ce ASUS a prezentat monitorul de jocuri ASUS ROG Swift OLED.

Acer Predator Helios 16 și Acer Predator Helios 18 sunt vedetele lansării companiei taiwaneze, potrivit XDA-Developers. Acer Predator Helios 18 este unul dintre primele laptopuri de gaming de 18 inch (45,72 centimetri) din lume. Ambele laptop-uri vin cu afișaje de 16:10, ceea ce înseamnă că sunt mai înalte decât un ecran obișnuit de 16:9 și acesta este o parte din motivul pentru care vin în aceste dimensiuni. În plus, ambele laptop-uri sunt disponibile cu câteva opțiuni de afișare fantastice, inclusiv un panou Mini LED cu o rată de reîmprospătare de 250 Hz, alimentat de tehnologia AUO AmLED. Mini LED înseamnă că afișajul are mai multe zone de reglare a luminii care sunt controlate individual, cu un raport de contrast de până la 1.000.000:1 și peste 1000 de niți de luminozitate maximă.

Cele două laptopuri au cel mai recent hardware de la Intel și de la Nvidia. Vin cu un procesor Intel Core i9 de a 13-a generație din seria HX și, bineînțeles, noile GPU-uri Nvidia GeForce RTX 40. Laptopurile includ, de asemenea, până la 32GB de memorie RAM DDR5 și un SSD PCIe Gen 4 de 2 TB. Componentele sunt păstrate reci de ventilatoarele Acer AeroBlade 3D de a 5-a generație și de o interfață termică din metal lichid care ajută la îndepărtarea căldurii de la interior.

Toate acestea sunt împachetate într-un șasiu cu un nou limbaj de design, un șasiu negru în mare parte simplu și un aspect elegant în jur. Laptopurile includ diverse opțiuni de conectivitate, inclusiv suport Ethernet și Wi-Fi 6E, precum și porturi Thunderbolt 4, USB Tip-A și HDMI 2.1.

Acer Predator Helios 16 se va lansa în martie în America de Nord, începând de la 1.649,99 USD, în timp ce cumpărătorii din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) îl vor primi în februarie la un preț de 2.399 de euro. Acer Predator Helios 18 va fi lansat în America de Nord în aprilie, cu un preț de pornire de 1.699,99 USD. În regiunea EMEA va fi disponibil din martie, cu prețuri începând de la 2.499 de euro.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.