Accident pe DN7, în apropiere de Pecica. Cinci persoane, printre care și doi minori, transportate la spital

Sursă imagine: ISU Arad & Facebook/Levente Szoke

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident care s-a petrecut înainte de amiază pe Drumul Național 7 (DN7), între municipiul Arad și orașul Pecica, s-a lăsat cu mai multe victime.

Implicate în accident au fost un autoturism, în care se aflau cinci persoane, respectiv un microbuz, în care se aflau opt persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein, la fața locului au intervenit rapid mai multe echipaje de salvatori, printre care un echipaj SMURD TIM, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), respectiv o autospecială de stingere a SVSU Pecica.

Intervenția a fost una dinamică, iar în urma evaluării medicale au fost transportate la spital un număr de cinci persoane, în cazul cărora a fost activat „codul galben” medical. Astfel, echipajul SMURD TIM a preluat și transportat la spital un adult și un minor, iar echipajele SAJ au preluat la rândul lor doi adulți și un minor. Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat transportul la spital.

În paralel, pompierii SVSU Pecica au acționat rapid pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.