UPDATE – Șapte victime, după ce un microbuz de transport persoane s-a lovit de un camion, pe A1

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident în care sunt implicate un microbuz pentru transport persoane și un automarfar (camion) a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, la kilometrul 580, între localitățile Pecica și Nădlac.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, Ruxandra Klein, echipajele ISU intervin rapid cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, respectiv o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Din primele informații, s-ar părea că nu ar exista persoane încarcerate.

Intervenția echipajelor de salvare este una dinamică.

UPDATE

În această seară, în jurul orei 21:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, la km 580, între localitățile Pecica și Nădlac, eveniment în care au fost implicate un automarfar și un microbuz pentru transport persoane.

La fața locului au fost dislocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD TIM, un echipaj SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului au rezultat 7 victime conștiente, cooperante, neîncarcerate.

Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează:
– ATPVM a transportat la spital 4 victime (cod verde medical)
– Echipajul SAJ a transportat la spital o victimă (cod galben medical)
– SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben medical)
– Echipajul SMURD Nădlac a transportat o victimă (cod verde medical)

Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.