Accident mortal la Cicir! O femeie de 79 de ani a traversat prin loc nepermis și a fost luată pe sus de o mașină

Sursă imagine: Facebook / Radar Arad - Oficial / V.M.V. (captură video)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident mortal a avut loc în această dimineață în localitatea arădeană Cicir (comuna Vladimirescu), chiar în apropiere de trecerea în localitatea Mândruloc, unde o femeie în vârstă de 79 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, deși trecerea pentru pietoni era la câteva zeci de metri distanță.

Femeia a fost surprinsă și accidentată mortal de către o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea arădeană Galșa (comuna Șiria).

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale SMURD, pentru a-i acorda femeii primul ajutor, însă aceasta a decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 07.05, pe D.N.7, pe raza localității Cicir, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 35 de ani, din Galșa, conducător al unui autoturism care se îndrepta dinspre Sâmbăteni înspre Arad și o femeie, de 79 de ani, de cetățenie austriacă, pieton.

În urma impactului între autoturism și pieton, acesta din urmă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector Adina Aconstantinesei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.