sâmbătă, 15 iunie, 2024

Academia UTA a început bine și în campionat

Distribuie articolul

Ultimele două weekenduri au fost rezervate Cupei de Tineret respectiv Cupei Elitelor. La mijlocul acestei săptămâni, pentru două dintre echipele Academiei UTA a început și campionatul. Și, din fericire, a început cu victorii clare, la scor, realizate pe Arena „Motorul“ de către echipele cele mai mari ca vâstă ale Academiei.

Echipa U18 a câștigat cu 8-0 în play-out-ul Ligii de Tineret, la capătul nefericit al deznodământului acestui meci aflându-se timișorenii de la LPS Banatul. Ucraineanul Vadim Kyrychenko, jucător aflat și în anturajul primei echipe, a marcat o triplă, restul golurilor fiind împărțite între Vâlcu, Curtuiuș, Popa, Tolcea și Bărbat. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au trimis în teren următorul 11: Neag, Popa, Tolcea, Kyrychenko, Curtuiuș, Vâlcu, Hodoșan, Maghiar, Hara, Purdescu, Joldea. Au mai jucat: Cutean, Ancateu, Bărbat, Corchiș, Berar.

Deși joacă în play-off, deci teoretic cu adversari mai buni și băieții antrenați de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț s-au distrat. UTA U17 a surclasat cu 6-0 pe Universitatea Cluj. Calotă și Țăroi și-au trecut în cont o dublă, pe lista marcatorilor mai înscriindu-se Stanciu (jucător care a și debutat oficial deja pentru echipa de seniori) și Indreica. Primul 11 al utiștilor a arătat astfel: Roșu – Felea, Indreica, Groza, Ștef, Rusu, Șiclovan, Ilie, Țăroi, Calotă, Dragoș. Pe parcurs au mai intrat: Stanciu, Crainic, Baba, Ene și Huc.

Următoarele meciuri de campionat ale juniorilor sunt programate la mijlocul săptămânii viitoare, urmând ca în weekend să se joace din nou în cupe.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți