A vrut să fure lucrurile din boxa unui bloc din Arad, dar a fost surprins de proprietar, pe care l-a lovit și apoi a fugit. Polițiștii l-au reținut pe făptaș

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În după amiaza zilei de 10 noiembrie, polițiștii au fost sesizați despre săvârșirea unei tâlhării.

În fapt, în jurul orei 12:20, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri din boxa unui bloc de pe Bd. Revoluției, un bărbat ar fi fost susprins de proprietar, moment în care l-ar fi lovit și ar fi fugit de la fața locului, abadonând bunurile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat la scurt timp persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, din Arad. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt comntinuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.