vineri, 19 iulie, 2024

A venit în vacanță în România și a murit electrocutat în gara de la Ghioroc

Distribuie articolul

Un tânăr de 21 de ani, din Germania, a venit în România pentru a se bucura de câteva zile de vacanță, însă și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul stupid și în același timp revoltător.

Aflat la Ghioroc, tânărul s-a electrocutat în gara din localitate, intrând imediat în stop cardio-respirator. Martorii au sunat imediat la 112 pentru a anunța cele întâmplate, iar la fața locului s-au deplasat imediat medicii, dar și polițiștii.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, este vorba despre un tânăr de 21 de ani, cetățean german, care s-ar fi electrocutat în gara din Ghioroc. Evenimentul nefericit s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 23:52.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, în gara Ghioroc. Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, cetățean german. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor de urmare.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți