A venit în vacanță în România și a murit electrocutat în gara de la Ghioroc

Sursă imagine: Arhivă (debanat.ro)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tânăr de 21 de ani, din Germania, a venit în România pentru a se bucura de câteva zile de vacanță, însă și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul stupid și în același timp revoltător.

Aflat la Ghioroc, tânărul s-a electrocutat în gara din localitate, intrând imediat în stop cardio-respirator. Martorii au sunat imediat la 112 pentru a anunța cele întâmplate, iar la fața locului s-au deplasat imediat medicii, dar și polițiștii.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, este vorba despre un tânăr de 21 de ani, cetățean german, care s-ar fi electrocutat în gara din Ghioroc. Evenimentul nefericit s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 23:52.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, în gara Ghioroc. Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, cetățean german. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor de urmare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.