miercuri, 19 iunie, 2024

A uitat o tigaie pe foc și a umplut strada de fum, iar vecinii s-au panicat. Mai multe echipaje de pompieri au intrat în alertă imediat

Distribuie articolul

S-a întâmplat pe Calea Romanilor din municipiul Arad, în această dimineață, în jurul orei 09:45, când un apel la numărul de urgență 112 anunța un posibil incendiu la etajul doi al unui bloc de locuințe. Apelul la 112 fusese făcut de o persoană care, văzând degajările mari de fum, crezuse că luase foc apartamentului uni vecin.

Imediat la fața locului s-au deplasat nu mai puțin de cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Arad, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Ajunși la fața locului și pregătiți de intervenție, pompierii au constatat că, de fapt, degajările mari de fum proveneau de la o tigaie pe care proprietarul apartamentului despre care se crezuse că a luat foc o uitase pe aragaz, cu aragazul în funcțiune.

Din fericire, nici apartamentul și nici blocul n-au fost cuprinse de focuri și, în același timp, n-au existat nici victime, însă cu siguranță vecinii celui/celei care uitase tigaia pe foc au tras o spaimă „sănătoasă”.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți