A rămas încarcerată, după ce s-a răsturnat cu mașina pe centura Ineului

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, în jurul orei 07:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe șoseaua de centură a orașului Ineu.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

„În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă și cooperantă, rămasă blocată autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia în siguranță, ulterior fiind preluată de către echipajul medical SAJ și transportată la spital. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 58 de ani”, transmite Ruxandra Klein, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.