duminică, 21 iulie, 2024

A mai scăpat de unul: Milosevic a acceptat rezilierea contractului

Distribuie articolul

De la începutul verii Mircea Rednic a spus cu fiecare ocazie că pentru el atacantul Stefan Milosevic este istorie. După venirea lui Rednic la UTA, atacantul sârb a prins pe teren doar 53 de minute: a jucat prima repriză a meciului cu Hermannstadt iar apoi a mai fost introdus 9 minute pe final la Pitești. A fost suficient pentru antrenor să decidă că nu își dorește să se bazeze pe Milosevic și în sezonul următor și a cerut clubului să rezolve rezilierea contractului cu acesta, contract care urma să expire în vara anului viitor. Negocierile n-au fost deloc ușoare, sârbul nedorind să plece de la Arad ba chiar cerându-i antrenorului să-l lase să se antreneze cu echipa și să lupte pentru un loc în lot. Rednic a rămas de neînduplecat și, până la urmă, iată că cele două părți au ajuns la o înțelegere, UTA anunțând despărțirea în această dimineață.

Stefan Milosevic a venit la UTA în iarnă, adus pe filiera Bogdan Apostu, într-un moment în care Laszlo Balint era antrenorul echipei. A jucat în 17 meciuri oficiale, cu o medie de 56,64 minute pe meci. A marcat 4 goluri, toate pe teren propriu: cu CS Mioveni, FC Botoșani (dublă) și Universitatea Cluj.

Sârbul devine astfel al 19-lea jucător din vechiul lot de care UTA decide să se despartă în această vară. Iar pe „lista neagră” se mai află încă Raul Șteau și Damian Isac, aflați sub contract cu UTA dar pe care antrenorul nu și-i mai dorește la echipă. În acest moment UTA nu mai are niciun atacant din lotul de anul trecut, locurile lui Postolachi, Keșeru, Milosevic și Pașcalău fiind luate de Cooper și Vucenovic plus Leidsman, venit în această vară dar care nici el nu mai este dorit de Mircea Rednic.

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți