A furat o tigaie dintr-un magazin din Arad, apoi a furat un portofel cu acte și bani. A fost prins de polițiști și reținut

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un arădean de 33 de ani, care la data de 19 ianuarie, în jurul orei 7.00, ar fi sustras din incinta unui magazin situat pe strada Tribunul Dobra, o tigaie ceramică cauzând un prejudiciu de 50 de lei, iar ulterior în aceeași zi, în jurul orei 9.00, arădeanul ar mai fi sustras un portofel conținând acte și suma de 700 de lei, dintr-o geantă situată în incinta unei societăți comerciale de pe strada Unirii, din municipiul Arad.

Prejudiciul a fost pațial recuperat și restituit părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.