A fugit de poliție, în zona Gurahonț, fiindcă avea în mașină o pușcă, dar nu avea niciun fel de document pentru ea

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili, Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției 10 Rurală Gurahonț au efectuat, la data de 4 februarie, o acțiune pe linia combaterii braconajului cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe fondurile de vânătoare din zona comunelor Gurahonț si Brazii din județul Arad.

În urma activității desfășurate a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Secaș, județul Arad, care conducea un autoturism pe DJ708. Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză înspre un drum agricol din zonă, iar după aproximativ 200 de m, autoturismul părăsind partea carosabilă și împotmolindu-se în noroi.

De asemenea, polițiștii au continuat la urmărirea bărbatului fiind la scurt timp prins de aceștia, totodată având asupra sa o armă de vânătoare.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține autorizație de vânătoare eliberată pe numele lui de către administratorii fondurilor de vânătoare și nici autorizație de transport pentru arma deținută, precum și, niciun fel de autorizație pentru utilizarea armamentului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.