A fost semnat contractul de extindere a rețelei de gaz de la Frumușeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat astăzi primul contract din județul Arad pentru finanțarea extinderii rețelei de gaz prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Proiectul aparține comunei Frumușeni. La semnare au participat președintele Consiliului Județean Arad și viceprimarul comunei Frumușeni, Irina Iovan. Cei doi au fost însoțiți la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației de consilierul județean Ioan Ulici.

Comuna Frumușeni lucrează la acest proiect din anul 2019. Este prima comună din județ, dintre cele 18 care au câștigat finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.