A fost deschis patinoarul din Arad. Care este programul și cât costă să patinezi

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ziua Națională a României coincide anul acesta cu inaugurarea sezonului de patinaj 2020-2021! Începând de ieri, patinoarul artificial va fi deschis zilnic, între orele 09:00 şi 21:00, un program ușor modificat față de sezonul trecut, iar aceasta nu este singura măsură luată în contextul pandemiei de coronavirus.

„Arădenii îşi pot petrece timpul liber la patinoar, în condiții de siguranță şi respectând regulile de distanțare. Ştim că această activitate frumoasă de iarnă este o bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari tocmai de aceea am luat toate măsurile posibile pentru siguranța lor”, a declarat  primarul Călin Bibarț.

Amatorii de patinaj vor putea să se bucure de gheaţa patinoarului municipal, plătind următoarele tarife: 18 lei pentru o oră, respectiv 21 lei pentru o serie de 90 minute.

Cele 450 de perechi de patine vor putea fi închiriate cu 10 lei/perechea/oră, respectiv 11 lei/perechea/90 minute. Ascuţirea unei perechi de patine costă 16 lei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.