A fost cât pe ce să zboare cu mașina de pe pasajul din Micălaca și să aterizeze fix pe o benzinărie | FOTO

Sursă imagine: O.B.

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Șoferul unui Seat, care circula pe pasajul ce face legătura între Calea Iuliu Maniu și Calea Radnei, dar care leagă și Zona 300 de Calea Radnei, era cât pe ce să zboare efectiv de pe pod și să se prăbușească în gol peste benzinăria aflată la trecerea pe sub pasaj.

Nu știm cu exactitate cauzele care l-au dus pe șofer în fața unei posibile tragedii, însă putem să bănuim că și viteza excesivă ar putea avea de a face cu ceea ce s-a întâmplat. Și spunem asta fiindcă, pe breteaua de urcare pe pasaj, cea care duce dinspre Zona 300, pe lângă biserica „Maranata”, se circulă pe un singur sens, astfel că șoferului în cauză nu-i venea nimic din față. Însă, cel mai probabil polițiștii ajunși la fața locului vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Ce mai putem spune, sau mai degrabă putem constata din fotografiile primite de la unul dintre cititorii noștri, este faptul că șoferul acestui autoturism a avut un noroc imens, mașina sa oprindu-se pe o bucată desprinsă din balustrada de protecție. Sau, cum se mai spune pe la noi, „a avut zile”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.