duminică, 21 iulie, 2024

A căzut varianta Placca. Togolezul dorit de UTA, a semnat pentru altă echipă

Distribuie articolul

Unul dintre jucătorii căruia UTA i-a făcut o ofertă în această iarnă, este vorba despre atacantul togolez Fessou Euloge Placca, a fost anunțat oficială astăzi drept noul fotbalist al echipei Jeonnam Dragons, din liga a doua a Coreei de Sud. Placca, alături de mijlocașul ofensiv bolivian Ramiro Vaca, făcea parte din „contingentul“ de fotbaliști străini despre care antrenorul UTA-ei declara în ianuarie că așteaptă oferte mai bune iar dacă acestea nu vor apărea, ar putea lua în considerare propunerea de contract făcută de Bătrâna Doamnă.

Placca (evaluat la 400.000 de euro pe transfermarkt) are 29 de ani și în decembrie și-a încheiat contractul cu echipa din Belarus Șahtior Soligorsk, pentru care în sezonul trecut a marcat 9 goluri în 23 de meciuri jucate. Era văzut ca o alternativă la Godberg Cooper, atacant pe care antrenorul UTA-ei nu îl consideră suficient de bun pentru pretențiile sale. Închiderea pistei Placca nu înseamnă neapărat că italianul cu origini ghaneze și-a salvat locul, asta deoarece conform declarațiilor antrenorului, UTA făcuse oferte pentru doi atacanți, așadar ar mai putea primi răspuns favorabil din cealaltă parte.

În afara lui Cooper, UTA mai are în lot doi atacanți, este vorba de Kevin Luckassen și de Vlad Morar, reîntors la Arad în această iarnă. Indiferent că joacă în sistemul 4-2-3-1 sau 3-5-2, antrenorul UTA-ei folosește de regulă un singur vârf, secondat fie de un mijlocaș ofensiv (de regulă Fabry), vie de un atacant retras, mobil, care face conexiunea cu linia de mijloca sau cu cele două aripi, rol acoperit în majoritatea acestor situații de Omondi.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți