Apple iPhone 13 Pro Stealth 2.0 cu carcasă anti-glonț lansat de Caviar

Apple iPhone 13 Pro Stealth 2 cu carcasă anti-glonț lansat de Caviar

Sursă imagine: Caviar

Tech

Scris de T.F.

Brandul rusesc Caviar, cunoscut pentru versiunile sale extravagante de smartphone-uri emblematice, a prezentat o nouă generație a colecției numită Stealth. Cele două modele au fost construite pe structura modelului Apple iPhone 13 Pro. Prima generație de Stealth a debutat în urmă cu un an, când un iPhone 12 Pro a fost lansat fără camere. Noua generație Stealth se bazează pe iPhone 13 Pro și are o funcție de „armură corporală”.

Caviar a lansat anul aceste și o colecție de modele de lux a lui Galaxy S21 Ultra. Au fost lansat cinci modele în ediție limitată la prețuri prohibitive. Sunt versiuni care costă de la 6.140 de dolari sau chiar 20.140 USD. Modelul din urmă a fost produs în 21 de exemplare, este din titan și încrustat cu diamante.

Conform Digitnews, există două modele în colecția de smartphone-uri Stealth 2.0. Primul, un iPhone 13 Pro Black, este negru laconic, fără bloc de camere, conceput atât pentru cei care lucrează în zone de înaltă securitate în care utilizarea camerelor este interzisă, cât și pentru cei cărora le este frică de supravegherea din programele terților și doresc să-și păstreze intimitatea. Acest telefon arată foarte elegant și vine cu un finisaj vertical satinat.

Al doilea model este iPhone 13 Pro Titanium în stil militar. Acesta păstrează modulul camerelor și este pentru cei cărora le pasă doar de funcția antiglonț. Acesta are o carcasă durabilă din titan cu un model de camuflaj alb / negru.

Corpul modelului Stealth 2.0 este realizat din material de protecție antiglonț BR-2 clasa 2. Această clasă presupune protecție împotriva gloanțelor de pistol. Pentru a crea telefonul, carcasa a fost făcută de NPO CIT, un producător rus de armuri de corp, specializat în protecția personală, precum și armuri pentru elicoptere și transportoare blindate de personal.

După cum notează serviciul de presă al companiei ruse Caviar, pentru a confirma proprietățile smartphone-ului, au fost efectuate teste la un poligon de tragere specializat. Smartphone-ul a rezistat la două lovituri directe de gloanțe la rând. Primul glonț a fost tras cu versiunea sport a pistolului Makarov, Baikal-442. Al doilea glonț a fost tras din cel mai popular pistol austriac Glock 17.

Fiecare variantă de Apple iPhone 13 Pro din colecția Stealth 2.0 va fi lansată în 99 de exemplare în întreaga lume. Costul modelelor din colecție începe de la 374.000 de ruble, aproximativ 4.460 de euro, pentru versiunea cu 128GB de stocare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.