75% din capacitatea stadionului, la UTA-FCSB. Noi bilete vor fi scoase la vânzare în această seară

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Partida dintre UTA și FCSB se va disputa cu mai mulți suporteri, decât să anticipa inițial. Până la momentul de față, toate meciurile din fotbalul românesc puteau fi disputate cu fani, însă stadioanele puteau fi ocupate la doar 50% din capacitatea totală. În acest context, meciul ce se va disputa duminică seara, pe Arena „Francisc Neuman” din Arad urma să se dispute tot cu 50% din capacitatea stadionului ocupată.


Citește și: Nu mai sunt bilete pentru UTA-FCSB! Sold-out în doar o oră și jumătate


Biletele scoase inițial la vânzare de către cei de la UTA au fost epuizate în doar o oră și jumătate, iar fanii, dar și oficialii clublui, așteptau cu sufletul la gură publicarea în monitorul oficial a mult discutatei Ordonanțe de Urgență care să legifereze decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prin care stadioanele pot fi umplute până la 75% din capacitate. Acest lucru s-a întâmplat astăzi, în conducătorii clubului roș-alb s-au mobilizat pentru a scoate la vânzare noi bilete.

Astfel, clubul UTA anunță reluarea vânzării de bilete până la 75% din capacitatea Arenei „Francisc Neuman”.

Biletele vor putea fi achizționate astăzi (vineri), începând cu ora 19:00, prin două metode:

– fizic – la stadion;

– online, la adresa https://www.bilete.ro/…/uta-arad-fcsb-casa-liga-1-31…/.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.