54 dintre arădenii care au participat seara trecută la proteste, au fost sancționați de polițiști. Doi șoferi au rămas fără „taloane”

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Miercuri a fost a patra zi în care arădenii au ieșit în număr destul de mare pentru a protesta pe străzi, pentru diferite motive legate de pandemia Covid-19, respectiv măsurile luate de autorități. Ei bine, o parte dintre aceștia au fost amendați de către polițiști pentru diferite încălcări ale legii, de la nerespectarea măsurilor de prevenție, la tulburarea liniștii și ordinii publice sau la nereguli privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii arădeni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 25.885 de lei la protestul neautorizat din seara zilei de 31 martie, după cum urmează:
– 46 conform Legii 55/2020 (pentru nerespectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei);
– 2 conform Legii 61/91 R (privind respectarea ordinii și liniștii publice);
– 6 conform OUG 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice).
De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

În perioada următoare vor fi luate măsuri legale față de persoanele care, prin faptele lor, aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.